top of page
foto opendeur_edited.jpg

Lyn studeerde in 2010 af als erkend Diëtiste en Voedingsdeskundige aan Thomas More te Geel.
Ze volgde nadien nog een Lerarenopleiding en ging meteen aan de slag in haar eigen praktijk als voedingsdeskundige. Na 12 jaar praktijkervaring in regio Turnhout, zet ze haar begeleiding verder als diëtiste in Heist-op-den-Berg
Zo probeert ze samen met haar cliënten op zoek te gaan naar een leefstijl die energieker, gezonder en gelukkiger maakt!

Haar praktijk is gevestigd in de studio van BE.ME, een sportstudio te Heist-op-den-Berg. 

Naast het uitbaten van deze studio, kan je er dus terecht voor professioneel individuele voedingsbegeleiding. 
Ook in Tremelo, multidisciplinaire praktijk Psyche en Flow, kan je terecht. 

Ik zou graag de tijd nemen te vertellen wie ik ben en waar ik voor sta. Op deze manier wil ik je van harte welkom heten op mijn website! Voor meer info over de voedingsbegeleiding, kan je terecht op mijn praktijkwebsite www.lynproost.be

 


Al van jongs af aan ben ik erg gedreven door alles wat met voeding te maken heeft. Het begon met het lezen van de 'cornflakesdozen' aan de ontbijttafel op 12-jarige leeftijd, en kende een einde (én nieuw begin) in het afstuderen als diëtiste in 2010 aan Thomas More te Geel. Na een extra jaar Specifieke Lerarenopleiding (CVO Geel), om mijn communicatiemethodes te versterken, zette ik de stap tot de opstart van mijn praktijk.

Mijn eigen praktijk uitbouwen voelde als een vanzelfsprekendheid omdat ik ondervond dat een persoonlijke benadering en aanpak voor mij zeer belangrijk zijn. Tijd nemen en tijd investeren is hiervoor cruciaal. Omdat ik de ingesteldheid heb om me voor de volle 100 % in te spannen voor mijn doel, geloof ik in het nut van een individuele benadering. En op welke manier kan ik dit beter waarmaken dan via deze weg!

Na 12 jaar ervaring als diëtiste in regio Turnhout,  zet ik mijn coaching verder in Studio BE.ME. Een totaalconcept van voeding en haalbare persoonlijke beweging te Heist-op-den-Berg. 
Daarnaast kan je me vinden in de multidisciplinaire praktijk Psyche en Flow, te Tremelo.

Naast het bezig zijn met voeding, zowel professioneel als puur uit interesse (nieuwe receptjes uittesten!), hou ik ervan om aangenaam te relaxen. Dit kan voor mij zeker en vast met een goed boek, bij een leuke serie of film, gezellig in de zetel met een tasje thee en een dekentje of zalig genieten van het zonnetje. Ook heerlijke uit eten gaan, ontbreekt niet op het lijstje. Daarnaast ben ik een dierenliefhebber. In het bijzonder onze honden, Duke en Diva en Oji en Boxer hebben mijn hart volledig gestolen.

Mijn visie...


Ik geloof niet in diëten... . Ik geloof echter wel in (afslanken door) gezond eten, op een natuurlijke manier. Dit houdt in dat je er vanuit mag gaan dat we aan voedingsgewoonten werken die haalbaar/doenbaar/houdbaar (hoe je het ook wil noemen) zijn... en blijven! En dan bedoel ik: voor jou, niet voor mij.

Ik zal je richtlijnen aanreiken, en vertellen waarom. Mijn mening meegeven en ondersteunen, maar de keuzes liggen bij jou. 
Als jij tevreden bent met de veranderingen die je doormaakt, het gevoel dat je hierbij hebt, de vooruitgang die je ervaart..., dan ben ik dat ook.

Ik ben geen diëtiste die graag telt in kcal, gewicht of BMI (of andere getallen). Ik hou er rekening mee en zal 'ze' hier en daar laten meespelen, maar gelukkig en energiek worden, staat op de eerste plaats. Als je je goed voelt door een gezond eetpatroon, dan volgt de rest automatisch!

 

Bij deze hoop ik dat we alvast een aangename eerste kennismaking hadden. Verder nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen indien je nog verdere vragen of bemerkingen hebt (contact). En wie weet, misschien tot binnenkort! 

Wil je een afspraak of meer info? Stuur gerust een mailtje of whatsapp!

bottom of page